In de logistiek Gelderland
search

Werken bij A.C. Smits Aanhangwagens

Kwaliteit op wielen

Elke dag leveren we bij A.C. Smits Aanhangwagens kwaliteit op wielen. Het maakt niet uit of de klant komt voor een reparatie, een onderdeel, een aanhangwagen of een aanhangwagen huren. Iedereen krijgt service op maat. Kernwaarden zijn flexibiliteit, eenvoud, oplossingsgericht, gemoedelijkheid en persoonlijke aandacht.

Bijna niks is onmogelijk en dat vergt heel goed luisteren naar de wens van de klant. Door de jarenlange ervaring kunnen we kwaliteit leveren en gaat de klant altijd tevreden de deur uit. We leveren onder meer bakwagens, tandemassers, plateau’s, kippers, gesloten aanhangwagens, paardentrailers, auto en machinekraan-transporters in verschillende prijsklassen en aanhangwagens van 3500 kg, zowel nieuw als gebruikt.

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

A.C. Smits Aanhangwagens

Bergakker 64-66

4013CN, Kapel-Avezaath

0344-662122

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

Monteur

AC SMITS

Word jij enthousiast van techniek en hou je van variatie in je werkweek? Dan zijn wij opzoek naar jou. We zoeken een monteur die reparaties uit kan voeren en aanhangwagen rijklaar maakt. Wat ga je doen? Repareren van aanhangwagens Bovag keuringen uitvoeren Nieuwe aanhangwagens rijklaar maken Aanhangwagens handelsklaar maken Wat zoeken wij? Je bent sociaal [...]

Lijkt jou dit wel wat?