In de logistiek Gelderland
search

Werken bij A.G. van Geffen Transportbedrijf

Van Geffen is specialist in het vervoeren van levensmiddelen van zowel producent naar groothandel als van distributiecentrum naar winkel. Om de veiligheid van levensmiddelen te kunnen waarborgen wordt dit vervoer volgens een strenge voedselveiligheid norm uitgevoerd. Er rijden dagelijks 40 wagens.

Het bedrijf beschikt over een warehouse en verleent ook opslagdiensten voor distributie.

A.G. van Geffen Transportbedrijf B.V. uit Hedel bestaat al meer dan 75 jaar. In 1934 is A.G. (Ai) van Geffen in Well (Gld.) begonnen met een kolenhandel, transport van groenten en fruit naar de veiling en diverse andere transporten.

De zonen J.M. (Jan) van Geffen en M.J. (Martien) van Geffen hebben het bedrijf in september 1972 overgenomen. In juli 2001 heeft Jan zijn aandelen verkocht aan A.A. (Arjan) van Geffen, de zoon van Martien. Eind 2002 hebben Martien en Arjan namens A.G. van Geffen Holding B.V. het pand op de Koningskampen 5 in Hedel gekocht en is de vastgoed tak verder in ontwikkeling gekomen.

 

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

A.G. van Geffen Transportbedrijf

Koningskampen 5
5321 JK Hedel

Postadres
Baronieweg 4
5321 JW, Hedel

073 599 12 69

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

Chauffeur CE (Fulltime / Parttime / Weekend)

Van Geffen logo

Ben jij die chauffeur die graag bij een familiebedrijf wil werken en nog bij naam aangesproken wil worden? Dan zijn wij op zoek naar jou. A.G. van Geffen Transportbedrijf B.V. is een logistiek dienstverlener met meer dan 85 jaar ervaring. Wij staan onder andere bekend voor het vervoer van geconditioneerde producten en bieden de chauffeurs [...]

Lijkt jou dit wel wat?