Werken bij Aviko

Wat in 1962 begon met 32 aardappelboeren aan een keukentafel is nu, een halve eeuw later, uitgegroeid tot een mondiale onderneming. ‘Aardappel Verwerkende Industrie Keppel en Omstreken’ bleek vanaf haar oprichting in 1962 een nuchtere en ambitieuze organisatie met maar één doel: waarde creëren uit aardappelen.

Al deze aardappelproducten staan garant voor mooie carrières. Je vindt bij ons prachtige uitdagingen in onder andere productie en techniek, marketing, sales, levensmiddelentechnologie en ICT. Wat voor onze aardappelen geldt, gaat ook voor jouw talent op: je haalt er meer uit bij Aviko. Dus als je serieus met je toekomst bezig bent, dan is werken bij Aviko een zeer verstandige keuze. Ook wanneer je als stagiaire aan de slag wilt, of wilt afstuderen zit je dus nergens beter dan bij Aviko. Je kunt bij ons ervaring opdoen op verschillende werkterreinen.

 

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Aviko

Doctor A. Ariensstraat 28

7221 CD Steenderen

0575 458 200

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.