In de logistiek Gelderland
search

Werken bij Avri: mens en milieu

Avri is een klantgerichte overheidsorganisatie die op een duurzame wijze regionaal het afval inzamelt en in nauwe samenwerking met de regiogemeenten en haar inwoners Rivierenland schoonhoudt. Verder is Avri actief in onderhoud en beheer van de openbare ruimte en verzorgt ze voor gemeenten de handhaving. Dat betekent dat er veel verschillende banen zijn: van chauffeurs tot handhavers, onderhoudstechnici en loodsmedewerkers.

Het doel is te transformeren van afvalinzamelaar naar grondstoffenleverancier. Hiervoor voeren wij beleid in dat zich richt op optimale benutting van grondstoffen uit het afval. Daarnaast verbreedt Avri zich van een bedrijf dat zich alleen richt op afval, naar een bedrijf dat tevens taken uitvoert in het beheer van de openbare ruimte. Interne succesfactoren zijn onder meer  kennis van logistiek en gedragssturing, schaalgrootte en van externe factoren als beleid van gemeenten in hun regietaak. Avri is een samenwerkingsverband van 8 gemeenten.

Het bedrijf voert nadrukkelijk een inclusief beleid en heeft veel mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in dienst.

 

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Avri

Meersteeg 15

4191NK Geldermalsen

0345-585353

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

Chauffeur fulltime

logo-avri-op-witte-achtergrond

Wat ga je doen? Een afwisselende baan  bij de inzameling van huishoudelijk restafval en grondstoffen. Je zult in hoofdzaak worden ingezet als chauffeur, op bijvoorbeeld een huisvuilauto of kraanauto. Maar het kan ook zijn dat je wordt ingezet bijvoorbeeld op een van onze milieustraten. Met zijn allen hebben we dagelijks de klus te klaren, hierbij [...]

Lijkt jou dit wel wat?