Werken bij CB in Culemborg

CB bestaat ruim 150 jaar als logistiek dienstverlenerervaring en distribueert fysieke boeken en e-books, in de winkelstraat en online in Nederland en België. Ook biedt CB logistieke oplossingen voor de Healthcare markt.

CB heeft operationeel ongeveer 60 procent vaste werknemers, en wil dat percentage verhogen. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen vaste en flexibele krachten. Het bedrijf investeert in opleiden en doorgroeien van zijn mensen.

CB heet pas sinds 2012 zo. Voorheen was het Centraal Boekhuis, dat zijn oorsprong heeft in 1871 als Bestelhuis van den Nederlandschen Boekhandel. Het verhuisde in 1973 naar Culemborg vanuit Amsterdam. “De kerntaak hebben we nog steeds”, vertelt Directeur Operatins Sven Voeten. “Uitgeverijen brengen boeken uit, die brengen ze onder in ons magazijn. Boekhandels en webshops plaatsen bij ons de bestellingen. Daarnaast hebben we een onderdeel dat boeken in kleine oplagen drukt, bindt en distribueert. Kleinere zendingen versturen we in samenwerking met ID Logistics, vanaf eind 2023 werkt Tielbeke met zijn trucks voor ons. We distribueren ook artikelen voor healthcare, verzorgen distributie van e-books en audioboeken en leveren financiële- en informatiediensten aan onze klanten.”

CB verwerkte vorig jaar 6,5 miljoen orders in opdracht van zo’n 1000 uitgeverijen, 1500 boekhandels en 130 webshops. CB heeft ruim 130.000 verschillende titels onder zijn hoede.

 

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

CB

Erasmusweg 10
4104 AK Culemborg

0345 47 59 11

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.