Werken bij Cocon Print & Fulfilment

Slimme oplossingen voor printwerk en logistieke processen

Beschik je zelf niet over een opslagruimte of magazijn? Wij regelen al jouw opslag en logistiek en jij richt je op de groei van je (web)winkel of organisatie. Ons warehouse is voorzien van een geavanceerd managementsysteem om alle opslag en logistiek in goede banen te leiden. Het systeem geeft altijd up-to-date informatie over de voorraad:

  • hoeveel is er nog op voorraad;
  • waar bevindt de voorraad zich in het warehouse;
  • hoeveel orders komen er binnen;
  • hoe en wat moet worden verpakt;
  • informatie over transport en verzending etc.

Direct inzicht in je voorraad

Met opslag en voorraadbeheer via COCON heb je gemak en zekerheid. Via een online portal kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week jouw voorraad beheren. Je hebt inzicht in jouw bestelhistorie, de orderstatus en voorraad en jouw medewerkers kunnen bestellingen plaatsen. Je kunt online afroepen en bestellen. Zo kun je jouw voorraden altijd op tijd aanvullen. Wij zorgen voor de levering.

COCON is in 1988 opgericht als een drukkerij met een focus op het printen van enveloppen, reclame- en drukwerk. Dankzij de digitalisering heeft er een transitie plaatsgevonden van het bedrukken van enveloppen tot het aanbieden van een alles-in-één oplossing voor verschillende marketingconcepten. Marketingmateriaal verdelen over meerdere landen? Brandportals voor merkconsistentie? Warehouse inrichten of het organiseren van het fulfilment van een webshop? Multi- of omnichannel processen? Wij leveren de diensten.

 

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Cocon

Edisonstraat 65

7006 RB Doetinchem

+31 (0)314 369 269

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.