In de logistiek Gelderland
search

Werken bij CTU Rivierenland

Reefer Express: binnenvaart en containers

CTU Rivierenland onderhoudt tussen Tiel en de Rotterdamse haven vaardiensten met als logistiek verdeelcentrum Tiel, speciaal gericht op een efficiënter transport van koel- en vriescontainers (reefers) van en naar het achterland. De Reefer Express werkt met een vaste dienstregeling en ‘fixed windows’ voor afhandeling in de Rotterdamse haven. Het gebruik van binnenvaart is voordeliger dan wegvervoer en leidt tot minder congestie op snelwegen en een vermindering van CO2-uitstoot.

CTU Rivierenland voegt dar aan toe: overslag en opslag van reefer containers, schoonmaak, inspectie van containers en een reload & return service voor export.

De Tielse containerterminal CTU Rivierenland, onderdeel van de Theo Pouw Groep, heeft regelmatig vacatures. Zie de beroepen en functies hieronder. Schrijf je in en ontdek jouw mogelijkheden bij dit mooie bedrijf!

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

CTU Rivierenland

De Grotewei 1

4004 LC Tiel

+31 30 24 09 710

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.