Werken bij Dachser

Eén wereld, éen bedrijf, éen netwerk

Logistiek beweegt meer dan alleen goederen. Onze business units Road Logistics en Air & Sea Logistics werken door verschillende vormen van logistiek te combineren en volbrengen een breed scala aan opdrachten voor onze klanten – van transport en opslag, tot klant specifieke diensten.

Ons familiebedrijf met hoofdkantoor in Kempten, Duitsland, biedt transportlogistiek, warehousing en op maat gemaakte diensten binnen de twee bedrijfsgebieden Air & Sea Logistics en  Road Logistics. Met een uitgebreid Europees en intercontinentaal transportnetwerk en volledig geïntegreerde IT-systemen zorgen we wereldwijd voor intelligente logistieke oplossingen.

Wereldwijd hebben we 376 vestigingen en 31.800 werknemers. In Nederland zijn we sinds 1975 actief en werken we met ongeveer 520 werknemers in totaal vier vestigingen: Zevenaar,  Waddinxveen, Schiphol en Maastricht.

Bij DACHSER zijn we ervan overtuigd dat de toekomst toebehoort aan degenen die vooruitstrevend opereren in de markt. En dat is wat we doen. Door te streven naar het combineren en integreren van ’s werelds meest intelligente logistieke netwerkmogelijkheden, houden we de wereldeconomie draaiende – vandaag en morgen.

MEER FUNCTIES DAN JE DENKT

Dat streven resulteert in een grote verscheidenheid aan banen die moeten worden ingevuld door mensen die vastbesloten zijn om iets te bereiken – met de mogelijkheid om uitgebreide IT-, verzend- en opslagoplossingen te ontwikkelen en te implementeren die uniek zijn in de sector. En met de bereidheid om de speciale teamgeest van ons familiebedrijf actief te omarmen en in de toekomst uit te dragen. Move the world, Move your future.

ZEVEN RICHTINGEN, ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN

Onze activiteiten zijn divers. Onze zeven carrièrerichtingen:

  1. Overslag & Opslag
  2. Customer Service
  3. Planning
  4. Cargoplus
  5. Contractlogistiek
  6. IT
  7. Overkoepelende afdelingen (denk hierbij aan HR en Controlling)

We bieden de meest uiteenlopende werkzaamheden voor elk carrièreniveau, inclusief mogelijkheden om uitdagingen in het buitenland aan te gaan. Een wereld van mogelijkheden ligt in het verschiet bij DACHSER

 

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Dachser Netherlands B.V.

Mega 3

6902 KL  Zevenaar

0316 – 521 111

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

Spitser – bijbaan logistiek (PT)

dachser logo

Als “Spitser” werk je met name tijdens onze spitsuren (vandaar de naam) in de loods. Tijdens deze uren komen onze wagens terug met lading die gelost moet worden. De geloste pallets worden gescand en krijgen een locatie toegewezen ergens op onze loods. Het is jouw taak om deze pallets veilig, schadeloos en snel op de [...]

Lijkt jou dit wel wat?

Loodsmedewerker (ochtend-/nachtdienst) (40u p.wk.)

dachser logo

Als loodsmedewerker los je met behulp van een elektrische pallettruck goederen uit trailers en wisselbakken en plaatst deze op de losvloer. De overslagloods (of crossdock) is het kloppende hart van ons familiebedrijf. In verschillende hallen zijn dagelijks meer dan vijfduizend pallets in de omloop. Om deze hoeveelheid te kunnen verwerken is een groot team nodig [...]

Lijkt jou dit wel wat?

Logistics Operations Apprentice Dachser (40 p.wk.)

dachser logo

Middels het DACHSER Education Program bieden wij jou de mogelijkheid om tijdens je studie op zeer praktische wijze het totale spectrum van de logistiek te ontdekken, ervaren en leren. Het DACHSER Education Program is een combinatie van werken en leren. Als Logistics Operations Apprentice doorloop je in een periode van 2,5 jaar de verschillende bedrijfsonderdelen [...]

Lijkt jou dit wel wat?