Werken bij DFDS Winterswijk

DFDS Winterswijk is een logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in geconditioneerd transport voor de markten Duitsland, België, Luxemburg en Oostenrijk . Onze kracht is het kunnen aanbieden van snelle, maar kwalitatief hoogwaardige groupage ritten voor de (ultra) verse levensmiddelenindustrie.

DFDS Winterswijk telt meer dan 350 getalenteerde en diverse medewerkers die zich iedere dag inzetten om (voornamelijk) vers voedsel binnen de juiste tijd, op de juiste plek te krijgen. Hiermee dragen wij actief bij aan het verschaffen van (vers) voedsel aan de maatschappij en het tegengaan van voedselverspilling.

Tot 2021 was DFDS Winterswijk een familiebedrijf, iets dat men nu nog steeds in de cultuur kan proeven. Men is sterk bij elkaar betrokken, een nuchtere houding is eerder de regel i.p.v. de uitzondering en er heerst een gemoedelijke sfeer.

Werken bij DFDS Winterswijk betekent dat je onderdeel wordt van een hecht team collega’s. Er is aandacht voor jou als medewerker én persoon. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om jouw (internationale) ambities waar te maken.

 

Over DFDS

DFDS is een transport- en logistiekbedrijf dat zorgt voor veilig, betrouwbaar en efficiënt verkeer van mensen en goederen. We hebben in totaal meer dan 11.000 diverse en getalenteerde medewerkers in dienst die zich iedere dag inzetten om onze bedrijfsactiviteiten groener en digitaler te maken.

DFDS is opgericht in 1866 en ons hoofdkantoor is gevestigd in Kopenhagen, Denemarken. Inmiddels vervoeren wij meer dan 10.000 vrachtklanten en 5 miljoen passagiers per jaar.

Binnen DFDS hebben wij 2 divisies: ferry en logistiek. DFDS Winterswijk is onderdeel van de logistieke divisie en één van de weinige Nederlandse vestigingen die zich volwaardig transporteur kan noemen. De vestiging heeft een eigen vloot, eigen werkplaats en eigen chauffeurs, wat iedere dag weer voor genoeg dynamiek en roering op de locatie zorgt.

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

DFDS

Misterweg 165

7102 EN Winterswijk

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.