In de logistiek Gelderland
search

Werken bij G. Blom

Internationaal Transport

G. Blom Internationaal Transport is een bedrijf dat voor zijn klanten alles mogelijk maakt, maar de menselijke maat bewaart. Het is immers een familiebedrijf, begonnen in 2005 en uitgegroeid tot een naam in de transportwereld. Blom rijdt veel naar distributiecentra, van Jumbo bijvoorbeeld, maar ook voor veel andere opdrachtgevers. Het merendeel van de ritten is binnelands, maar dat betekent voor de chauffeurs ook dat ze soms in hun wagen moeten overnachten. Kernwaarden zijn samenwerken, vriendelijkheid, flexibiliteit, eenvoud, oplossingsgericht, gemoedelijkheid en persoonlijke aandacht. Er is ruimte voor ontplooiing van werknemers én er wordt gekeken naar ‘mooi materieel’.

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

G. Blom Internationaal Transport

Homoetsestraat 19

Eck en Wiel

+31344693746

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

Chauffeur internationaal

Bom rode achtergrond

Wij zijn op zoek naar een chauffeur voor binnen- en buitenlandse werkzaamheden.Je zal worden ingezet bij verschillende opdrachtgevers. Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en ben je bereid om net dat ene stapje extra te doen? Dan zoeken wij jou! Onze chauffeurs zijn waardige vertegenwoordigers van onze opdrachtgevers en het visitekaartje van ons bedrijf. [...]

Lijkt jou dit wel wat?