In de logistiek Gelderland
search

Haenen Transport, specialist groenten en fruit

Haenen Internationaal Transportbedrijf B.V. bestaat sinds 1991 en is gespecialiseerd in het vervoer van groenten en fruit door Nederland, België en Duitsland. Zo kunnen we de versproducten van onze klanten zo optimaal mogelijk naar hun bestemming brengen. Tevens vervoeren wij ADR goederen op reguliere wijze, en verwarmd. Hierdoor biedt het bedrijf een ruim scala aan transportdiensten.

Haenen biedt de mogelijkheid om producten zowel te vervoeren in volle vrachten als in deelladingen, waarbij het bedrijf ook eventuele groupage kan faciliteren. Wil de klant zijn producten vervoeren naar andere bestemmingen, dan is dit op verzoek mogelijk.

Het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR) wordt droog dan wel geconditioneerd verzorgd.  Zo vervoeren de koelwagens regelmatig diverse chemieproducten en lakken op waterbasis. In de koude maanden vervoert Haenen die verwarmd, zodat deze producten vorstvrij blijven. Ook gekoelde chemieproducten zijn geen probleem. Haenen kan tussen de -25 en +25 graden Celcius ladingen transporteren.

Ook dagelijkse nationale distributie van ADR-goederen is mogelijk. Haenen vervoert ADR-goederen in klassen 3, 4, 6, 8 en 9.

Sinds 2019 is Haenen Transport in handen van Marcel Biesters, alle werkzaamheden worden aangestuurd vanuit het  hoofdkantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel bij Rotterdam. Standplaatsen voor de chauffeurs zijn Rotterdam, Venlo en Zaltbommel.

 

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Haenen Transport

Hoogeveenenweg 100
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

077 – 465 13 23

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.