Herbert Sas Transport en Fruit

Werken in een team

Herbert Sas Transport en Fruit verzorgt het transport van AGF, goederen en levensmiddelen. Nationaal en internationaal. Met een team van zo’n 45 medewerkers en een gedegen wagenpark zorgen Herbert en Laura Sas samen met hun mensen voor tijdige en correcte levering van de goederen. Het bedrijf, gevestigd in Dreumel, bestaat ruim veertig jaar en is inmiddels van vader op zoon overgegaan. Duurzaamheid is belangrijk. Het wagenpark bestaat momenteel uit 5 LNG trekkers en de overige 24 wagens voldoen aan de Euro 6 norm. Tevens hebben we 1 Volvo Turbo Compound rijden met een elektrische koelmotor die aangedreven wordt door de trekker.
In 2019 hebben wij zonnepanelen geplaatst en alle verlichting omgezet naar LED.

Verder zijn wij gecertificeerd volgens de hygiënecode voor transport,
opslag en distributie en voldoen wij daarmee aan de wettelijke eisen voor hygiënisch en voedselveilig werken.

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Herbert Sas Transport en Fruit
Lageweg 13E
6621 BR Dreumel

0487 – 573740

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

Chauffeurs m/v, weekendchauffeurs, vaste charters

logo-herbert-sas-w630

Herbert Sas Transport en Fruit verzorgt het transport van AGF, goederen en levensmiddelen zowel nationaal als internationaal. Met een team van zo’n 45 medewerkers en een gedegen wagenpark zorgen wij voor tijdige en correcte levering van de goederen. Het familiebedrijf, gevestigd in Dreumel, bestaat ruim veertig jaar. Wie wij zoeken: – In het bezit van [...]

Lijkt jou dit wel wat?