In de logistiek Gelderland
search

Werken bij Hitachi Vantara in Zaltbommel

Digitale uitdagingen oplossen

Hitachi Vantara is een dochteronderneming van Hitachi Limited en helpt klanten om hun digitale uitdagingen op te lossen. In het Warehouse van ons Europese Distributie Centrum in Zaltbommel komt nieuwe voorraad binnen die opgeslagen, samengesteld, verpakt en verzonden wordt. De opgeslagen goederen worden per order verzameld. Een order kan een los onderdeel of een volledig product zijn met een groot aantal onderdelen. Het Configure to Order (CTO) Laboratorium assembleert en configureert dataoplossingen voor klanten.

Hitachi Vantara is gevestigd in meer dan 100 landen en heeft meer dan 12.000 medewerkers. Ons Europese Distributie Centrum in Zaltbommel levert dataoplossingen aan klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Hitachi Vantara is gewaardeerd als Great Place To Work en is daarnaast een van de World’s Most Ethical Companies. De belangrijkste waardes binnen de organisatie zijn ontwikkeling, teamwork en communicatie.

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Hitachi Vantara,

Heksekamp 31

5301LX Zaltbommel

0418 657 500

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

Flexibele medewerkers

Hitachi Logo

Hitachi Vantara in Zaltbommel zoekt flexibele medewerkers die tijdens de drukke kwartaaleindes in maart, juni, september en december enkele weken voltijds beschikbaar zijn. Tijdens die periode werk je mee in ons magazijn of op de assemblageafdeling bij het werk aan orders die gereed moeten komen. We zoeken medewerkers, ook zij die niet meer hoeven te [...]

Lijkt jou dit wel wat?