Werken bij HKV Ochten

Service vanuit het hart

HKV in Ochten is groot in bedrijfskleding.

De vestiging in Ochten telt zo’n 45 mensen. In Tilburg en Vlaardingen hebben we ook winkels. Kernwaarden zijn betrokkenheid en werkethiek. Betrokken bij elkaar maar ook bij de klant. Tegelijkertijd zijn het dus ook uitgangspunten in onze hr. We kijken eerst naar de persoon, we willen weten of hij of zij in het bedrijf past. Pas daarna kijken we naar de functie, je kunt immers iemand die wil en zich inzet van alles nog leren.

HKV is niet alleen een aanzienlijke groothandel in bedrijfskleding, die overigens best wat modieus mag zijn. Het bedrijf verkoopt ook persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschappen, verkeersborden en wegmarkering. Daarnaast is er een afdeling die bedrijfskleding voorziet van bedrijfsnamen en -logo’s en een poot die bestelwagens, vrachtwagens en bebording voorziet van belettering, folies en reclame. De focus ligt op transport en logistiek, infrastructurele bedrijven en overheden.

HKV is professioneel als een grote, maar de flexibiliteit, persoonlijk contact en de omgangsvormen zijn die van een klein bedrijf.

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

HKV

Mercuriusweg 44,

4051 CV Ochten

0344 227 600

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

Logistiek medewerker

Logo-HKV blauw[1]

Met ruim 40 medewerkers werken we samen om de beste service en producten te leveren. Wij leveren bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), gereedschappen, wegbebakening en reclame & signing. Met één doel voor ogen: een negen voor de klant. Dit doen we vanuit Ochten, Tilburg en Vlaardingen. Ons magazijn is in Ochten. Het team staat te popelen [...]

Lijkt jou dit wel wat?