Werken bij IGEPA Nederland

Betrokken, betrouwbaar, nabij

IGEPA Nederland is een totaalleverancier van Paper & Print, Office, Visual Communication en Packaging. In Tiel staan dagelijks ruim 160 enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers klaar om ervoor te zorgen dat alles achter de schermen perfect geregeld is. Zij dragen bij aan een gezonde bedrijfsvoering en aan de ontwikkeling van IGEPA Nederland. Betrokkenheid, betrouwbaarheid en nabijheid van de markt zijn voor ons de basis voor succesvolle en langdurige samenwerkingen.”

Wij zijn een platte organisatie, met korte lijnen, waarbij wij vooral werken aan wat er mogelijk is met mensen. We leiden ze op of scholen ze om. IGEPA selecteert vooral op eigenschappen als leergierig zijn, aanpakkers en doeners. Het vak kunnen wij je leren. Wie start op de werkvloer kan bijvoorbeeld richting Planning groeien als je dat wilt. Wij zijn gedreven om mensen te laten groeien en te ontwikkelen. Ons bedrijf heeft een breed scala aan mensen. Niet alleen chauffeurs en mensen in het magazijn, maar ook verkoop binnendienst, boekhouding, HR en ICT. Tevens werken wij met mensen die afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Want ook wij voelen de druk op de personeelsmarkt. IGEPA heeft altijd plek voor stagiaires, afstudeerprojecten, bbl leerlingen en staan open voor zij-instromers.

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

IGEPA Nederland

Biezenwei 18

4004MB Tiel

088 344 5700

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

Commercieel medewerker binnendienst

Igepa logo 2

Wij zijn op zoek naar een commercieel talent voor de afdeling Visuele Communicatie. Jij hebt contact met klanten en leveranciers en bouwt mee aan duurzame relaties. Dat doe je door uitstekende service te bieden en verwerking van bestellingen en offertes. Je gaat op onderzoek uit om product- en marktkennis op te doen. Zo groei je [...]

Lijkt jou dit wel wat?

Teamleider Logistiek

Igepa logo 2

Wij zijn op zoek naar een ervaren teamleider logistiek. Als teamleider ben je verantwoordelijk voor alle processen binnen de afdeling. Indirect wordt een team van circa 10 personenaangestuurd.  Je verdeelt het werk en houdt prioriteiten in het oog. Verder ben je veel op de werkvloer te vinden, werk je mee en bewaak je de voortgang. [...]

Lijkt jou dit wel wat?