Werken bij Jacobs Velp

Dé specialist in verhuizingen en transport

Jacobs Verhuizingen & Transport in Velp, bij Arnhem, is gespecialiseerd in nationale en internationale verhuizingen en transport. Bij ons familiebedrijf staan klantvriendelijkheid, kwaliteit en service centraal. Wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven. Ons bedrijf heeft verhuiswagens in diverse soorten en maten en beschikt over verschillende verhuisliften.

Naast verhuizen in eigen land is internationaal verhuizen een specialisme van ons. Zowel kleine partijen als complete inboedels worden door ons professioneel verpakt en afgeleverd op de gewenste bestemming in het buitenland. Zo verhuizen wij met grote regelmaat naar Scandinavië, wat één van onze specialiteiten is. Ook verhuizen wij regelmatig naar Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Engeland en vele andere landen.

Waar wij als verhuisbedrijf absoluut uniek in zijn: bij ons bedrijf wordt de inboedel ingeladen door onze verhuizers. Dezelfde verhuizers laden uw inboedel op de bestemming uit en zetten de meubelen op de gewenste plaatsen weer neer.

 

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Jacobs Verhuizingen & Transport

Markweg 19

6883 JL Velp (GLD)

+31 (0)26 – 361 95 84

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

Internationale verhuizer/chauffeur

Jacobs-Logo

Ben jij de chauffeur die graag op de weg zit, zelfstandig, avontuurlijk is ingesteld maar ook niet te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken, Wie weet is deze functie wat voor jou! Waar ga je werken: Jacobs Verhuizingen B.V., is een familiebedrijf, Wij verzorgen al sinds 1937 verhuizingen en transporten in [...]

Lijkt jou dit wel wat?

Chauffeur / Verhuizer Rijbewijs C en/of CE

Jacobs-Logo

Ben jij de chauffeur die graag op de weg zit, maar ook niet te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken, Wie weet is deze functie wat voor jou! Waar ga je werken: Jacobs Verhuizingen B.V., is een familiebedrijf, Wij verzorgen al sinds 1937 verhuizingen en transporten in zowel binnen- als buitenland. [...]

Lijkt jou dit wel wat?