In de logistiek Gelderland
search

Jan de Lely Transport

‘Above and beyond’

Jan de Lely is opgericht in 1910 door Jan de Lely. Het transportbedrijf richtte zich voornamelijk op specialistisch transport, onder andere naar Noord-Afrika, de toenmalige Oostbloklanden en het Midden-Oosten.
Jan de Lely denkt altijd vooruit en gaat alleen voor het beste resultaat. Een grote klant is bij Jan de Lely gekomen met de vraag een alarmsysteem te ontwikkelen om de veiligheid van de lading te waarborgen. Voor deze klant zijn 65 nieuwe Schmitz trailers gekocht en volledig beveiligd op V1 niveau.
Vandaag de dag
De transportvloot van Jan de Lely telt vandaag de dag zo’n 100 eenheden. Al onze EURO 6, VOLVO-trucks zijn uitgerust met een XXL-cabine voor de chauffeur. Met de nieuwste elektronische veiligheidssensoren om de chauffeur, lading en het overige verkeer zoveel mogelijk te beschermen. Jan de Lely is een TAPA TSR 1 gecertificeerd bedrijf.
Sinds 20-10-2020 is Jan de Lely de trotse eigenaar van de 1ste Lean and Green star, Jan de Lely wil blijven verbeteren en streeft naar de volgende.

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Jan de Lely

internationaal transportbedrijf

Rijnstraat 60

4191CM Geldermalsen

03455-76100

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.