Werken bij JCL Logistics Benelux

JCL is een van de grotere logistieke bedrijven in oost-Nederland. Veel gaat digitaal, maar de kracht zit in onze medewerkers die samen met de klant logistieke vraagstukken oplossen.

JCL Benelux werkt vanaf vier locaties: de hoofdvestiging in ’s-Heerenberg, die bestaat uit drie distributiecentra, een apart en uiterst veilig distributiecentrum voor chemicaliën en twee distributiecentra voor meerdere fietsmerken. Warehousing verrichten we ook in Emmerich.

In Oosterhout NB hebben we een warehouse voor hi-tech artikelen, en werkt een team alléén voor een grote chemieklant. In Eersel is alle warehousing voor de grootste bierbrouwerij ter wereld geconcentreerd, en verzorgen we het transport voor een meubelorganisatie.

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

JCL Logistics Benelux

Distributiestraat 5

7041 KJ ‘s-Heerenberg

088 750 7399

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

Customer Service Agent JCL ’s Heerenberg

JCL_Logo_RGB

Op onze locatie in ‘s-Heerenberg zijn wij per direct op zoek naar versterking van ons Key Account Team Bikes voor lange termijn. Jij schakelt tussen afdelingen binnen JCL om ervoor te zorgen dat zowel jouw klant als JCL tevreden is. Dit ga je doen: Binnen JCL dragen wij verantwoordelijkheid voor de supply chain van verschillende [...]

Lijkt jou dit wel wat?

Logistiek administratief medewerker JCL ’s Heerenberg

JCL_Logo_RGB

Als Logistiek Administratief medewerker zorg je dat de administratie van A tot Z goed wordt georganiseerd. Je voorkomt zoveel mogelijk afwijkingen en tracht snel en adequaat juiste oplossingen te vinden om eventuele afwijkingen tot een minimum te beperken Het takenpakket van Logistiek Administratief medewerker: Je kunt afwijkingen achterhalen en registreren, maar ook opvolgen in samenspraak [...]

Lijkt jou dit wel wat?