Werken bij Kramp Groep

Kramp is de grootste leverancier van onderdelen en accessoires voor de agrarische sector in Europa. Sinds onze oprichting in 1951 hebben we maar één doel: het werk van onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken.

Werken bij Kramp betekent werken met ruim 3.000 internationale collega’s. Het unieke hierin is dat we, ondanks de grootte, onze familiecultuur hebben behouden. De medewerkers van Kramp zijn enthousiast, professioneel en betrokken.

We investeren volop in E-Business en innovatie. We spreken de taal van de klant, begrijpen de uitdagingen en denken actief mee. Service verlenen, sparren met klanten, vertrouwen verdienen en verwachtingen overtreffen. Het zit onze mensen in het bloed. Wat we klanten beloven – ‘it’s that easy’ – zit in onze cultuur.

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Kramp Groep

Breukelaarweg 33

7051 DW Varsseveld

0315 254 299

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

Magazijnmedewerker avonddienst

Kramp-logo-small-1 web

Wie ben jij Als magazijnmedewerker bij Kramp werk je in een leuk en gezellig team. Je bent voor ons de ideale kandidaat als je minimaal 18 jaar oud bent en het heerlijk vind om te staan en te lopen tijdens je werk. Tevens kun je makkelijk gewicht tillen van 20 kg en ben je in [...]

Lijkt jou dit wel wat?

Warehouse employee

Kramp-logo-small-1 web

Would you like to work as a warehouse employee in the biggest wholesale in the agricultural sector? Are you someone who has more energy in the afternoon and/ or evening? Do sign up as a warehouse employee at Kramp! You are the perfect candidate if you are at least 16 years old; available in the [...]

Lijkt jou dit wel wat?