In de logistiek Gelderland
search

Werken bij Lidl DC Tiel

Een onmisbare schakel in onze supermarktketen

Met 440 winkels, 21.000 medewerkers en een naamsbekendheid van bijna 100% is Lidl niet meer weg te denken in het Nederlandse supermarktlandschap.

Vanuit dit landelijke distributiecentrum verzorgen wij in Tiel de rest van de distributiecentra met non-food artikelen en onze filialen van winkelinrichting. Hierbij kun je denken aan kassa’s, winkelschappen, pennen of bijvoorbeeld stoelen voor in de medewerkerskantine. Heb je een goed technisch inzicht en verzamel jij in no time de order van een filiaal? Dan is de afdeling Filiaalinrichting echt iets voor jou!

Zorg jij liever voor een efficiƫnte verwerking van onze retouren en voor een tijdige levering van onze non-food artikelen aan onze 6 regionale distributiecentra? Dan is de non-food afdeling meer iets voor jou!

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Lidl DC Tiel

Meelsewei 3

4004 LR Tiel

0344-609200

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

Medewerker Non-Food Distributiecentrum Tiel (16-40 uur)

Lidl logo

Vanuit de ruim 400 Lidl filialen in Nederland worden de niet-verkochte Non-Food artikelen retour verzonden naar ons distributiecentrum in Tiel. Als medewerker Non-Food zorg jij ervoor dat al onze Non-Food artikelen goed worden verwerkt, gecontroleerd en gesorteerd, zodat deze kunnen worden opgeslagen in ons distributiecentrum. Door jou worden onze artikelen netjes bewaard en uitgeleverd aan [...]

Lijkt jou dit wel wat?