Werken bij Lineage

Lineage in Beneden-Leeuwen is onderdeel van de nummer 1 op gebied van koel- en vrieslogistiek ter wereld. In de regio stond de vestiging eerder bekend als Van Bon. Lineage koopt wereldwijd logistieke bedrijven op en brengt ze onder de eigen vlag.

In Nederland zijn er in Benden-Leeuwen, in Rotterdam en in Vlissingen productiefaciliteiten. In Beneden-Leeuwen bieden we de grootste verscheidenheid aan diensten. We krijgen dagelijks diepgevroren vruchtenpulp aan de docks. In vaten of in bins met 1000 liter. Dat vers ingevroren fruit, sappen, purees en concentraten, verwerken we op afroep na licht ontdooien tot blends, al naargelang een klant die van ons vraagt. We maken voor veel merken en winkelketens het basismateriaal. Het bottelen en verpakken gebeurt elders. Dat hele proces vergt grote logistieke precisie, je rijdt het naar andere locaties, het product moet op tijd ergens zijn voor verdere verwerking.

De Amerikaanse moeder van de vestiging in Beneden-Leeuwen, Lineage, investeert overal veel in energiebesparing. Zelfs het vervoer van concentraten van fruit geldt als zodanig: daar is het water uit gehaald, wat gewicht bij transport scheelt. In Beneden-Leeuwen is sinds de overname bovendien veel nieuw gebouwd.

 

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Lineage

Van Heemstraweg 88a

6658 KK Beneden-Leeuwen

+31 (0) 487 591 394

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.