Werken bij Melis Logistics

Betrouwbaar en flexibel

Transport en de familie Melis zijn al bijna honderd jaar onafscheidelijk. Sinds oprichter Marinus Melis in de vorige eeuw begon met personenvervoer per paard en wagen, heeft transport ons nooit meer losgelaten. De huidige directeur, Marwin Melis is sinds 2003 de vierde generatie van de familie Melis in de leiding van het bedrijf. De paarden zijn inmiddels vervangen door modernere middelen, maar onze kwaliteiten zijn onveranderd: flexibiliteit, duidelijkheid en een grote passie voor het vak.

Het Melis Platform is de fundering van ons bedrijf en steunt op drie pilaren: de ondernemende cultuur, goed materiaal en moderne middelen én ICT. Op dit platform staat de logistieke professional van Melis Logistics centraal. Het gedrag van onze mensen maakt het verschil bij de opdrachtgever, dus als werkgever willen we ervoor zorgen dat onze professionals het aan niets ontbreekt om uitmuntend werk te leveren.

De successen die we behalen, is het resultaat van de optelsom van de persoonlijke bijdrages van ieder individu. Dat maakt dat het woord TEAM bij Melis Logistics tweeledig is. Zowel het samenwerken als de begrippen trots, eigenaar, aandacht en meedoen zijn hierop van toepassing.

Heb jij ambities om vrachtwagenchauffeur te worden en je te voegen bij een mensgerichte organisatie, waar persoonlijk leiderschap beloond wordt? Dan is de Melis Driving Academy misschien wel wat voor jou. In de Melis Driving Academy word je opgeleid tot een volwaardige chauffeur die direct in de praktijk aan de slag kan en bij kan dragen aan een efficiënter en betrouwbaarder leverproces voor al onze klanten.

 

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Melis Logistics BV
Impact 79
6921 RZ Duiven
026 36 11 333

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.