In de logistiek Gelderland
search

Napoleon

Kwaliteit in de buitenkeuken

Napoleon is de Canadese producent van high-end grills. Het Europees distributiecentrum staat in Tiel, vlak naast de containerterminal CTU, waar de containers vanuit Rotterdam aanlanden.

Het bedrijf is van Geldermalsen naar Tiel gekomen, er is een distributiecentrum van 23.000 vierkante meter met kantoren gebouwd. De nabijheid van vervoer over water was een factor in de beslissing van de eigenaars, de Canadese familie Schroeder, om in Nederland te blijven. Vader en moeder hebben nu sales en operaties aan hun zonen toevertrouwd, maar zijn nog heel nauw bij Napoleon betrokken. Vanuit Tiel worden 14 Europese landen bevoorraad. Een bestelling die vóór 11 uur is gedaan, wordt de volgende dag overal in die landen geleverd.

Containervervoer is het meest praktisch: je kunt 150 barbecues kwijt in een container. Dat is per schip goedkoper dan als luchtvracht, zeker nu de tarieven omhoog zijn geschoten als gevolg van corona.

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Napoleon Grills

De Riemsdijk 22

4004 LC Tiel

0885886655

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.