In de logistiek Gelderland
search

Werken bij Olympia

voor DHL Parcel Benelux

Het werk is leuker dan het lijkt in zo’n groot sorteercentrum. Bovendien zorgt DHL voor een fijne werkomgeving, het management vindt dat erg belangrijk. Er wordt veiligheid geboden in deze coronatijd, maar ook goede kluisjes die werken, prettige kantines, een schone werkomgeving -er wordt vaak schoongemaakt en afgenomen-, het zijn die kleine dingen die werken hier prettig maken. En het zit hem ook in hoe je met je mensen omgaat, of je naar ze wilt luisteren, probeert iets te doen wanneer ze sociale problemen hebben. DHL houdt bovendien rekening met het feit dat de medewerkers, die vaak uit andere landen komen, ook andere feestdagen hebben. Of vasten. De mogelijkheden om je te ontwikkelen zijn hier, je kunt in functies groeien, trainingen volgen, je heftruckcertificaat halen ook, en uiteindelijk op contract komen.

In house werken is voor ons bekend terrein, veel grote organisaties nemen een recruiter in hun bedrijf op. Wij werken onder meer in de logistiek, productiebedrijven, maar ook voor vervoersbedrijven en de Belastingdienst.

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Olympia Zaltbommel

Hogeweg 141

5301 LL Zaltbommel

0418 540 802

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

Magazijnmedewerker DHL

Olympia_logo-RGB-GRADIENT_regular-tagline (1)

Wat ga je doen? Ben jij op zoek naar een fulltime of een parttime baan waar je voor langere tijd aan de slag kunt? Waar je naast je basisloon lekker veel extra kan verdienen door de onregelmatigheidstoeslagen? Gemiddeld uurloon bij 3-ploegen is €12,90, indien je ook zaterdag en zondag beschikbaar bent kan dit zelfs nog [...]

Lijkt jou dit wel wat?