Werken bij Rabelink Logistics

Rabelink Logistics biedt verscheidene diensten aan op het gebied van transport, logistiek en lucht- en zeevracht.

De chauffeurs van Rabelink rijden wekelijks naar tal van Europese landen, terwijl we door het brede netwerk van vaste partners in staat zijn om wereldwijd een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dienst aan te bieden; het regelen van lucht- en zeevracht is geen enkel probleem. Onze warehouses (waaronder een vestiging in Baia Mare, Roemenië) bieden ruim plaats aan zowel food- als non-foodproducten.

 

IT is een belangrijk onderdeel van de organisatie.

De moderne logistiek kan niet meer zonder het gebruik van informatie- en communicatietechnologie. De inzet van IT-apparatuur verhoogt de effectiviteit. Of het nu gaat om de ritplanning die volledig is geautomatiseerd in het Transport management system (TMS), of  het warehouse management system (WMS) gaat waarin alle benodigde (klant)gegevens staan. Rabelink Logistics is en blijft vooruitstrevend op het gebied van IT. Het vormt voor Rabelink het hart van de organisatie.

 

De mensen maken Rabelink.

We zijn een team. We werken samen met 600 medewerkers aan logistieke oplossingen die écht het verschil maken. Dat kunnen we niet alleen – we zoeken verbinding met onze klanten en partners. We luisteren naar ze en geven ze aandacht. We zijn onbevangen. We zijn nieuwsgierig. Fouten maken mag. Daar leren we van. Vrijheid en ruimte voor talentontwikkeling zijn de sleutel tot werkplezier én tevreden klanten.

 

‘Top 100 logistieke dienstverleners’!

Ook dit jaar staan we in deze jaarlijkse ranglijst, die is opgesteld door Logistiek Magazine (www.logistiek.nl). Rabelink staat dit jaar op plek 42.

 

 

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

thumbnail 1Rabelink_logo

Rabelink Logistics

Kryptonstraat 1

7031 GG Wehl

0314 – 36 85 00

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

BBL Leerling Chauffeur Rabelink (40u p.wk.)

1Rabelink_logo

Ga jij starten met de opleiding BBL chauffeur of ben je nog bezig met je opleiding en wil je net als Rabelink verder groeien? Solliciteer en groei samen met ons!   Wat ga je doen? Werken als BBL chauffeur bij Rabelink betekent dat we je kennis laten maken met de hele logistieke keten. Dit betekent [...]

Lijkt jou dit wel wat?