Werken bij Rouwmaat Groep

Binnenkort op het platform!

 

Doen waar je blij van wordt!

Rouwmaats’ kracht is het leveren van een duurzaam totaalpakket. Diensten en producten die we leveren liggen in elkaars verlengde en vullen elkaar aan. We zijn helemaal thuis in de bouwwereld: we slopen, voeren af, ontgraven, leveren beton en realiseren infra.

Rouwmaat is voorloper op het gebied van duurzaamheid. Zo produceren we onder KOMO-keur granulaatbeton. Afval dat we inzamelen wordt gesorteerd en hergebruikt. Van hout wordt spaanplaat gemaakt, hoogcalorisch afval wordt verwerkt tot brandstofkorrels, puin wordt ingezet als fundatie voor wegen en als grondstof voor beton.

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Rouwmaat Groep

Den Sliem 93

7141 JG  Groenlo

0544- 47 40 40

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

Werken & Leren bij Rouwmaat groep (BBL)

2050_logo-rouwmaat_image-l_20210615130858

Kom werken én leren bij Rouwmaat! Ben je bijna klaar met de middelbare school? En denk je: "Ik wil lekker met mijn handen werken, geld verdienen en een vak leren" ? Wellicht is een BBL-opleiding aan het Graafschap College, SOMA, ZONE of andere praktische MBO-opleiding dan wat voor jou. Afhankelijk van de gekozen opleiding, ga [...]

Lijkt jou dit wel wat?