Werken bij TB Truck en Trailer Service

We keep you going

TB Truck en Trailer Service is een onderdeel van de overkoepelende Van Tilburg-Bastianen Groep. Ons uitgangspunt is om de klant een totaaloplossing op het gebied van mobiliteit te bieden, zowel particulier als zakelijk.

Met trots mogen wij ons één van de grootste DAF dealers van Europa noemen. TB Truck en Trailer Service is namelijk zowel in Nederland, Duitsland als Polen gevestigd, met 17 vestigingen in Nederland, één in Duitsland en 7 vestigingen in Polen. Dit hebben wij gerealiseerd door de Nederlandse markt niet als grens te zien, maar als startpunt.

Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service (TB T&TS) is dé erkende truckdealer van DAF.

Met de Eindhovense DAF-fabriek vrijwel om de hoek, is TB een vooruitgeschoven post van het legendarische merk. We zijn de handen en de voelsprieten van de fabriek. Samen bereiken we een beter product en een betere service. Want uiteindelijk gaat het niet om DAF, maar om een tevreden klant.

Trailers

Kässbohrer is onderdeel van Van Tilburg-Bastianen Groep. Voor hele generaties transportondernemingen staat de naam Kässbohrer (opgericht in 1893) synoniem aan innovatieve technologische oplossingen in de wagenbouw. Internationale markten veranderen en elke branche stelt zijn eigen eisen. Wij vinden de beste oplossing voor elke vorm van vervoer.

Mobiliteit waarborgen en naar een hoger niveau tillen, dat is waar wij ons uiterste best voor doen. Meer dan 450 werknemers zetten zich iedere dag in om ervoor te zorgen dat de klant mobiel blijft. Dat doen we door het beste mobiliteitsadvies te geven en maximaal te ontzorgen als het gaat om onderhoud en aanschaf. Ofwel ‘We keep you going’.

 

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

TB Truck en Trailerservice

Hoekwei 32

4004 LX Tiel

+31 (0)88 – 6077555

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

Bedrijfsautotechnicus

TBimg_tekst_logo_tb

Truckers maken veel kilometers. Zij vertrouwen daarom graag op hun vervoer en daarmee ook op jou als bedrijfsautotechnicus. Je repareert en onderhoudt voornamelijk DAF trucks om de klant weer snel op weg te helpen. Bij TB werk je in een succesvol familiebedrijf waar de mensen centraal staan. Onze mensen maken TB. Dat merk je. Bij [...]

Lijkt jou dit wel wat?