Werken bij Topa Bathroom products

Topa Bathroom Products, groothandel in badkamermeubels, kranen en douchecabines voor zakelijke klanten, vestigde zich dit jaar op Kellen in Tiel.

Operationeel manager Bryan van Ingen: “We zijn een echt familiebedrijf, voorheen gevestigd in Druten. Hier hebben we 6000 vierkante meter magazijn, en vanaf februari nog 3000 meter erbij. We werken momenteel met 25 mensen, maar groeien sterk.”

“We leveren kwalitatief goede materialen aan zo’n 300 badkamershowrooms en dealers in het hele land. De grote ketens in deze branche bevoorraden we, en ook grote spelers met internetwinkels, zoals sanitairwinkel.nl. Voor onze klanten nemen we de voorraad in huis, want dat willen ze meer en meer. Dagelijks verwerken we honderden orders, soms ook van kleine omvang, want met name badkamerkranen zijn een snel lopend artikel. We hebben een ontzettend platte organisatie, met veel ruimte voor eigen initiatief. Iedereen moet bij mij binnen kunnen lopen, de onderlinge sfeer is echt heel goed.””

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Topa Bathroom Products

Stephensonstraat 5,

4004 JA Tiel

0487 511 115

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.