In de logistiek Gelderland
search

Werken bij Van der Velden Rioleringsbeheer Buren

Het grootste rioleringsbedrijf van Nederland

Van der Velden bestaat meer dan vijftig jaar, heeft 450 medewerkers en in den lande 13 vestigingen die elk hun specialiteit hebben. Het bedrijf werkt voor horeca en bedrijfsleven, voor gemeenten en de particulier en levert rioolreiniging, slibafvoer rioolbeheer, en renovatie. Daarnaast is er in huis een adviesbureau.

Chauffeurs voor de Burense vestiging halen zogeheten vetwaterslib en oliewaterslib op door het hele land, en beschikken over technisch inzicht. Klantcontact is belangrijk: onderdeel van de kwaliteitsstrategie van het bedrijf. De verwerking is in Schalkwijk, de beloning volgens de cao Metaal.

Zie een bedrijfsfilmje hier

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Van der Velden Rioleringsbeheer

Graafschapsstraat 6a

4116 GE Buren

0344 57 11 22

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

Chauffeur

Logo Van der Velden41798_Van-der-Velden-Rioleringsbeheer-VvE-Centraal-01

Iedere avond thuis en door heel Nederland rijden? Wij zoeken een vrachtwagenchauffeur in Buren (Gelderland). Leuke vrachtwagenchauffeur gezocht die ons team komt versterken! Wat zo fijn is aan deze functie, is dat je naast je werkzaamheden als chauffeur ook bezig bent met het inzamelen van vet of olie. Je informeert en adviseert je klanten over [...]

Lijkt jou dit wel wat?