Werken bij Van Ewijk Transport & Logistiek

Van Ewijk Transport & Logistiek biedt een brede verscheidenheid aan diensten. Eigenaar Ton van Ewijk: “We rijden voor grootwinkelbedrijven in de bevoorrading, maar verzorgen ook transport van projectmeubelen of materiaal voor evenementen. We rijden met 12 trekkers, maar hebben 28 losse opleggers, zodat we die ook verhuren aan derden. Daarnaast boeken we scheepvaartcontainers voor klanten, waarvoor we in Rotterdam twee vaste mensen hebben. Van de kade in het Verre Oosten tot transport vanaf de zeehavens hier: we regelen het voor klanten. Inclusief zaken als inklaren en andere regelgeving.”

Van Ewijk biedt ook opslagruimte en verzendt voor bijvoorbeeld webshops en groothandels bestellingen. “Bij ons kan de klant ook nog bij zijn eigen goederen komen, dat gaat niet overal meer. In het meubeltransport werken we ook met kleine transporteurs uit Moldavië om vracht te combineren. Wanneer mogelijk maken we gebruik van transport over water, meestal komt de helft van grote partijen dan via CTU in Tiel naar ons of de klanten.”

Het belangrijkst vindt Van Ewijk het aanhouden van de menselijke maat in contacten met klanten, werknemers en externe transportbedrijven en hun chauffeurs.

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Van Ewijk Transport & Logistiek

Erasmusweg 15

4104 AL Culemborg

0345 515927

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

Chauffeurs nationaal en internationaal

logo-tve-transparant-1024x249

Aanhoudende drukte, groei van ons klantenbestand en van onze diensten: we hebben weer een paar mooie vacatures! Wil jij in een niet te groot team werken, geen nummer zijn en met een groep leuke collega’s ons bedrijf komen versterken dan zoeken wij misschien jou wel ! 1. Vrachtwagenchauffeur nationaal en internationaal M/V (vaste wagen) 2. [...]

Lijkt jou dit wel wat?

Medewerker Truckwash

logo-tve-transparant-1024x249

Vind je het niet erg om vies en nat te worden, vind je het leuk om vrachtwagens te wassen en mooi te laten glimmen, dan zoeken wij jou ! Wat verwachten wij van jou: -Leeftijd vanaf 16 jaar. -Op zaterdagen beschikbaar bent van 8.00 – 17.00 uur -1x in de maand vrijdagmiddag / avond beschikbaar [...]

Lijkt jou dit wel wat?