In de logistiek Gelderland
search

Werken bij Van Oort Transport Eck en Wiel

Vakmanschap, toewijding, meedenken

Werken bij Van Oort Transport Eck en Wiel

Vakmanschap, Toewijding en Meedenken 

Vanuit onze hoofdvestiging in Eck en Wiel verzorgen wij transport, opslag, verhuizingen en bedrijfswagenverhuur voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Sinds een aantal jaren zijn wij ook in België gevestigd waarbij wij ons voornamelijk richten op zakelijke distributie.

Ons wagenpark bestaat uit meer dan 90 rijdende eenheden die worden bemand door een groep vakbekwame, gemotiveerde en uiterst servicegerichte medewerkers. Ons hoge niveau van  dienstverlening kunnen wij handhaven door vakmanschap, toewijding, meedenken en verantwoordelijkheidsgevoel voor de lading en de wensen van onze opdrachtgevers. Niet voor niets zijn een aantal gerenommeerde (inter)nationale bedrijven onderdeel van ons klantenbestand en maken bekende MKB-bedrijven al jarenlang naar volle tevredenheid gebruik van onze transportdiensten.

 

Meld je aan !

Ben jij op zoek naar leuke, uitdagende baan? Wil je opgeleid worden tot professioneel chauffeur/bezorger en wil je snel aan de slag? Bij ons is de komende jaren veel werk te verzetten. Dus voor jou liggen bij ons volop kansen !

 

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Van Oort Transport

Homoetsestraat 72

4024 HJ Eck en Wiel

0344-699000

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

Vrachtwagenchaffeurs meubelbezorging

logo Van Oort

Wij zoeken nog steeds gemotiveerde vrachtwagenchauffeurs (rijbewijs-C). Je bezorgt samen met een bijrijder in heel Nederland meubels bij particulieren. Indien gewenst, verricht je montagewerkzaamheden. Gezien het persoonlijke karakter van deze distributie gaan onze gedachten uit naarchauffeurs met een dienstverlenende,nauwkeurige instelling die sociaal vaardig zijn en zelfstandig kunnen werken. Je vindt het een uitdaging om iedere [...]

Lijkt jou dit wel wat?