In de logistiek Gelderland
search

Werken bij Van Sterkenburg Transport

Van Sterkenburg Transport in Culemborg is een familiebedrijf, geleid door de broers Willian en Frank. Met 20 collega’s en 14 vrachtwagens is de werksfeer onderling prima. Van Sterkenburg vraagt echter aanpakkers: meubeltransport en de vele verhuizingen die het bedrijf verzorgt, vragen om fysieke aanpak.

Meubels komen in de loods op Pavijen uit binnen- en buitenland en worden bezorgd bij meubelmagazijnen of groothandels. Ook wel bij particulieren thuis, de meubelzaken willen graag zo snel en direct mogelijk leveren. Het bedrijf heeft 9000 vierkante meter magazijnruimte en inpandig ook boxen self storage voor particulieren.

Een belangrijk deel van het werk bestaat uit verhuizingen, veelal van particulieren, maar ook wel van bedrijven. Dat is meestal in Nederland, maar kan ook naar het buitenland zijn.

Van Sterkenburg Transport werd in 1964 opgericht door de vader van de twee huidige eigenaars, het pand op Pavijen in Culemborg werd in 2002 betrokken, nadat de broers de zaak in 1993 hadden overgenomen.

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Van Sterkenburg Tarnsport

Pascalweg 9
4104 BE Culemborg

0345 – 51 32 16

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

Van Sterkenburg Transport

Van Sterkenburg logo

Van Sterkenburg in Culemborg is een familiebedrijf, gespecialiseerd in meubelvervoer en verhuizingen. Er wordt gewerkt met een team van 20 werknemers. Vervoer is in Nederland en Belgie, veelal. De weekends zijn vrij. Het werk bestaat uit laden, lossen en vervoeren van een verscheidenheid aan goederen, voornamelijk meubels, door de Benelux. Het bedrijf heeft een eigen [...]

Lijkt jou dit wel wat?