Werken bij Vos Transport Zaltbommel

Vos Transport Zaltbommel bestaat bijna een eeuw en kun je met recht een familiebedrijf noemen. De opa van de huidige generatie Vos aan het roer begon ermee in Nederhemert, twee van zijn kleinkinderen zitten nog in de dagelijkse leiding, aangevuld met een financiële compagnon.

“En de vierde generatie staat al klaar, en heeft inmiddels zijn opwachting gemaakt in het bedrijf”, vertelt Roelof Oomen, operationeel manager van Vos Transport, dat in Zaltbommel twee locaties heeft. Van een bodedienst met twee T-fords is het bedrijf gegroeid naar een veelzijdig dienstverlener op het gebied van transport en warehousing in de food- en non-foodsector. Vos Transport werd onlangs partner van Logistics Valley Rivierenland.

Vos werkt internationaal. “We hebben niet alleen klanten in Nederland, een groot gedeelte van ons klantenbestand is in Duitsland gevestigd. We zijn betrouwbaar, flexibel, en leveren kwaliteit. Het is een echt familiebedrijf. Wanneer we groeien, is dat niet om te groeien. Maar omdat het nodig is om de continuïteit te garanderen. Vos heeft 2022 als een mooi jaar afgesloten.”

Het huidige onderkomen van het bedrijf stamt uit 2011. Maar per september 2022 is er ook een DC van bijna 18.000 vierkante meter op De Wildeman betrokken. “We zaten op den duur op meerdere locaties in de regio, nu we de capaciteit op één plek hebben is de efficiency gewoon groter. Bovendien is het gebouw gasloos, Breeam Excellent gecertificeerd en dus ook nog eens goed voor het milieu.” Aan de zijkant groeit klimop tegen een wand. “Men is nu eenmaal niet zo enthousiast over een bedrijfshal, daarom maken we hem uiteindelijk groen.”

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Vos Transport Zaltbommel

Toepadweg 12

5301 KA Zaltbommel

0418745020

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

Chauffeurs internationaal

Vos-Transport-CMYK

Vanuit Zaltbommel zijn we dagelijks onderweg met onze vloot naar de Benelux, Duitsland en Noord-Frankrijk. Functie-eisen: – Je bent in het bezit van een CE + rijbewijs – Je bent in het bezit van Code 95 – Je bent fulltime beschikbaar – Je vindt het geen probleem om te overnachten – Je beheerst de Nederlandse [...]

Lijkt jou dit wel wat?

Junior Transportplanner

Vos-Transport-CMYK

We zijn op zoek naar een jnuior transportplanner, die 40 uur per week beschikbaar is. Een uitdagende fulltime job, waarin je dagelijks bezig zal zijn met het aannemen en verwerken van orders in ons Transport Management Systeem (Talis). Je werkt samen met de andere transportplanners om de meest efficiënte oplossing te zoeken voor de uitvoering [...]

Lijkt jou dit wel wat?