In de logistiek Gelderland
search

Logistiek Manager

Als je het logistieke proces binnen een bedrijf wilt aansturen, dan is een baan als logistiek manager precies wat je zoekt. Hiervoor is wel de nodige ervaring nodig, dus je weet vast al hoe het werkt en welke kwaliteiten er gevraagd worden. Wij helpen je graag verder in je carrière door je een overzicht te bieden van alle logistiek manager vacatures van het rivierengebied. Succes met solliciteren!

Veel verantwoordelijkheid

Alle goederen die binnenkomen, opgeslagen moeten worden en vervoerd naar de klant zijn jouw verantwoordelijkheid. Als logistiek manager verzorg je de planning, aansturing en coördinatie van deze processen. Inclusief warehousing, forecasting en optimalisatie. Je hebt minimaal een mbo-opleiding en liefst al de nodige ervaring. Gemiddeld verdien je per jaar € 33.000 als logistiek manager. Je hebt dan ook een leidinggevende functie op een cruciale plek binnen het bedrijf.

Afwisselende werkomgeving

Als logistiek manager bepaal jij hoe de IT-systemen van het bedrijf jouw afdeling het beste kunnen helpen en stuur je de medewerkers aan. Het is een veelzijdige baan, je kunt aan de slag in heel diverse werkomgevingen, zoals distributiecentra, transportbedrijven, groothandels en productiebedrijven. Zelfs in de haven kun je het transport en de op- en overslag van producten verzorgen. Lekker afwisselend!

Meer weten?

Als je meer wilt weten over een functie als logistiek manager bij een bepaald Rivierenlands bedrijf waarvan je een vacature ziet staan, meld je dan aan!

Logistiek Manager Vacatures

Hieronder zie je alle vacatures voor het beroep Logistiek Manager. Als je niets ziet staan dan zijn er momenteel geen vacatures.

Bedrijven met een Logistiek Manager

Hieronder zie je alle bedrijven waar je als Logistiek Manager aan de slag kunt. Als je niets ziet staan dan zijn er momenteel geen bedrijven waar je als Logistiek Manager kunt werken.

Meld je aan

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app. Vul onderstaand formulier in en wij maken een account voor je aan. Je vindt er alles over werken in de logistiek. Van tips over het vinden van een passende baan, nieuwsberichten over de sector, mooie evenementen tot natuurlijk relevante vacatures. Ook krijg je een contactpersoon aangewezen die jouw vragen kan beantwoorden en je kan doorverwijzen naar de juiste mensen.

Dus heb je interesse in de logistiek? Meld je aan, want bij ons ben je op de juiste plek!