In de logistiek Gelderland
search

Medewerker Retouren

Je hebt vast en zeker zelf ook wel eens een product retour gestuurd omdat er iets aan mankeerde. Dan weet je dus precies waarom het belangrijk is dat er ook medewerkers retouren zijn. Dit hele retourproces moet immers wel in goede banen geleid worden. En dat is jouw taak. Ben jij medewerker retouren en op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk de vacatures in Rivierenland en solliciteer direct!

Je denkt in oplossingen

Als je bij de retourafdeling van een fabrikant of (web)winkel gaat werken, kunnen klanten op allerlei manieren hun retouraanvragen melden. Via e-mail, telefoon, chat en soms zelfs WhatsApp. Jij beantwoordt hun vragen en zorgt voor de correcte afhandeling van de retouren. Met elk product dat retour wordt gestuurd, moet iets gebeuren. Het is aan jou om te bepalen wat dat is. Is het een technisch defect, maar kan het nog gemaakt worden? Dan los jij het op. Het gaat erom dat klanten een fijne ervaring hebben met jouw bedrijf, ook bij een retourzending.

Afwisselende werkdagen

Je takenpakket is heel breed. Zo check je retour gestuurde artikelen om te zien of de inhoud klopt met de beschrijving. Je voert alles in het systeem in en overlegt met je collega’s in het magazijn als het product opnieuw verkocht kan worden. Moet er iets terug naar een leverancier? Dan overleg je dat met je logistieke collega’s. Elke werkdag is hierdoor een afwisselende werkdag.

Meer weten?

Als je meer wilt weten over een functie als medewerker retouren bij een Rivierenlands bedrijf waarvan je een vacature ziet staan, meld je dan aan!

Beroep: retourmedewerker

Medewerker Retouren Vacatures

Hieronder zie je alle vacatures voor het beroep medewerker retouren. Als je niets ziet staan dan zijn er momenteel geen vacatures.

Bedrijven met een Medewerker Retouren

Hieronder zie je alle bedrijven waar je als medewerker retouren aan de slag kunt. Als je niets ziet staan dan zijn er momenteel geen bedrijven waar je als medewerker retouren kunt werken.

Meld je aan

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app. Vul onderstaand formulier in en wij maken een account voor je aan. Je vindt er alles over werken in de logistiek. Van tips over het vinden van een passende baan, nieuwsberichten over de sector, mooie evenementen tot natuurlijk relevante vacatures. Ook krijg je een contactpersoon aangewezen die jouw vragen kan beantwoorden en je kan doorverwijzen naar de juiste mensen.

Dus heb je interesse in de logistiek? Meld je aan, want bij ons ben je op de juiste plek!