In de logistiek Gelderland
search

Logistiek operator

Als logistiek operator bedien je op een veilige en correcte wijze mechanische en digitale apparatuur/machines. Hierbij hou je rekening met de geldende normen en klantspecificaties. Je hebt kennis van het volledige proces in het bedrijf en kunt hierin voor- en achteruit kijken.

Dit is wat je meest zult doen:

  • laden en lossen
  • in overleg het bedienen, controleren en bijsturen van de diverse logistieke processen
  • Het product verplaatsen richting het magazijn
  • Transporteren van goederen met de heftruck
  • Het proces ondersteunen waar nodig

Het is een baan op MBO-3 niveau. Teamspeler en goede communicatieve vaardigheden gevraagd. Werk is vaak in ploegendienst.

Als je meer wilt weten over een functie als logistiek operator bij een bepaald Rivierenlands bedrijf waarvan je een vacature ziet staan, meld je dan aan!

Beroep: operator

Logistiek operator Vacatures

Vacatures voor het beroep logistiek operator. Als je niets ziet staan dan zijn er momenteel geen vacatures.

Machine operator snijmachine

logo

IGEPA Nederland heeft zich sinds de oprichting in 2009 ontwikkeld tot een van de belangrijkste groothandelsbedrijven voor grafische producten. Van oorsprong was IGEPA een groothandel in papier en karton. Door een strategie van gerichte overnames is IGEPA Nederland geëvolueerd tot een totaalleverancier van Paper & Print, Office, Visual Communication en Packaging. In Tiel staan dagelijks [...]

Lijkt jou dit wel wat?

Machine operator

logo-Fruitmasters-2020

Wat doe jij als Operator bij FruitMasters? 50 miljoen kilo peren sorteren en verpakken wij voor onze fruittelers op de afdeling Sorteer- en Pakstation. Als Operator ben jij de eerste schakel in dit proces. Je zit letterlijk aan de knoppen! Jij bent verantwoordelijk voor het sorteerproces van de productielijn. Je maakt sorteerprogramma’s in de machinecomputer [...]

Lijkt jou dit wel wat?

Operator voorsortering appels

logo-Fruitmasters-2020

Wat doe jij als Operator? De afdeling Sorteer- en Pakstation Appels bestaat uit 180 medewerkers. 50 miljoen kilo appels sorteren en verpakken wij op de afdeling Sorteer- en Pakstation Appels. Dit doen wij voor onze fruittelers. De afdeling is continu bezig om het proces te verbeteren en professionaliseren. Je coördineert samen met je collega Operator [...]

Lijkt jou dit wel wat?

Bedrijven met een logistiek operator

Hieronder zie je alle bedrijven waar je als logistiek operator aan de slag kunt. Als je niets ziet staan dan zijn er momenteel geen bedrijven waar je als logistiek operator kunt werken.

Meld je aan

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app. Vul onderstaand formulier in en wij maken een account voor je aan. Je vindt er alles over werken in de logistiek. Van tips over het vinden van een passende baan, nieuwsberichten over de sector, mooie evenementen tot natuurlijk relevante vacatures. Ook krijg je een contactpersoon aangewezen die jouw vragen kan beantwoorden en je kan doorverwijzen naar de juiste mensen.

Dus heb je interesse in de logistiek? Meld je aan, want bij ons ben je op de juiste plek!