In de logistiek Gelderland
search

Orderpicker

Rechtstreeks vanaf het vmbo kun je al orderpicker worden. Er zijn in Rivierenland volop bedrijven die behoefte hebben aan goede mensen, dus sla je slag! Gemiddeld verdien je als orderpicker zo’n € 23.000 per jaar. En je bent natuurlijk een heel belangrijke schakel in het logistieke proces. Spreekt deze functie jou aan? Bekijk dan de vacatures die er in Rivierenland zijn en solliciteer direct.

Wat doet een orderpicker?

Tussen het moment dat een klant een order plaatst en een bezorger onderweg gaat met de bestelling, doe jij jouw werk. Als orderpicker zoek je namelijk in het magazijn de gewenste producten bij elkaar en maak je de bestelling compleet voor verzending. Je ‘pickt’ zo de orders, precies zoals ze op de bestelbon vermeld staan. Vaak komen daar ook nog aanvullende werkzaamheden bij, zoals inpakken of bestickeren. Ook het aanvullen van goederen in het magazijn en het herindelen kan tot je takenpakket behoren. Vooral bij webshops, distributiecentra en groothandels is er veel werk te vinden op dit gebied.

Typische bedrijven voor een orderpicker

Een bedrijf met een goedlopende webshop, zoals het Centraal Boekhuis of Bol.com, heeft een flink aantal orderpickers aan het werk. De bestellingen moeten immers continu worden uitgezocht en klaargemaakt voor verzending. Maar ook bij Albert Heijn of Blokker is orderpicken een belangrijke taak.

Meer weten?

Als je meer wilt weten over een functie als orderpicker bij een Rivierenlands bedrijf waarvan je een vacature ziet staan, meld je dan aan!

Beroep: orderpicker

Orderpicker Vacatures

Hieronder zie je alle vacatures voor het beroep orderpicker. Als je niets ziet staan dan zijn er momenteel geen vacatures.

Orderpicker/warehousemedewerker

Simon Loos logo

Voor een mooie baan in de logistiek hoef je niet per sé de weg op. Als orderpicker / warehousemedewerker zorg jij ervoor dat alle dagelijks binnenkomende vrachten goed en snel worden verwerkt, en de juiste vrachten weer op tijd vertrekken. In ons warehouse in Geldermalsen kun je zowel full- als parttime aan de slag. Deze [...]

Lijkt jou dit wel wat?

Logistiek team member/ orderpicker

Mainfreight_Logo

Als Logistiek Team Member ben jij binnen Mainfreight werkzaam binnen één van onze logistieke klantoperaties in Zaltbommel. Samen met je team ben jij van maandag t/m vrijdag  verantwoordelijk voor het volledige logistieke proces van A t/m Z. Of het nu gaat om het lossen van een container tot het picken en verzendklaar maken van order(s), [...]

Lijkt jou dit wel wat?

Bedrijven met een orderpicker

Hieronder zie je alle bedrijven waar je als orderpicker aan de slag kunt. Als je niets ziet staan dan zijn er momenteel geen bedrijven waar je als orderpicker kunt werken.

Meld je aan

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app. Vul onderstaand formulier in en wij maken een account voor je aan. Je vindt er alles over werken in de logistiek. Van tips over het vinden van een passende baan, nieuwsberichten over de sector, mooie evenementen tot natuurlijk relevante vacatures. Ook krijg je een contactpersoon aangewezen die jouw vragen kan beantwoorden en je kan doorverwijzen naar de juiste mensen.

Dus heb je interesse in de logistiek? Meld je aan, want bij ons ben je op de juiste plek!