In de logistiek Gelderland
search

Planner

Logistiek kan niet zonder planning. Daarom zijn planners ook zo belangrijk bij logistieke bedrijven. Gemiddeld verdient een planner zo’n € 30.000 per jaar. De verantwoordelijkheid en de afwisseling van het werk maken het voor veel mensen een geweldig beroep. Voor jou ook? Bekijk dan de planner vacatures die er zijn bij bedrijven in Rivierenland.

Puzzelen is je dagelijkse werk

De hele dag (en bij sommige bedrijven ook de hele nacht) is er vracht die vervoerd moet worden. En dan moeten er ook nog goederen worden opgehaald. Iedere klant heeft zijn eigen wensen en deadlines. Aan jou als planner de taak om elke dag opnieuw deze puzzel te leggen. Welke chauffeur rijdt hoe laat welke vracht? Of moet er ook spoor-, lucht- of watervervoer worden geregeld? Allemaal vragen waar jij het antwoord op weet.

Altijd een vinger aan de pols

Ook al heb je alles nog zo goed gepland, er kan altijd iets tussen komen. Daarom is het heel belangrijk dat je continu in contact blijft met chauffeurs en klanten, zodat je altijd weet wat de actuele status is. Flexibiliteit is een belangrijke eigenschap voor een planner. Snel inspelen op gebeurtenissen en creatieve oplossingen bedenken, daar gaat het om. Kun jij dat? Dan zit je prima op je plek als planner.

Meer weten?

Als je meer wilt weten over een functie als planner bij een Rivierenlands bedrijf waarvan je een vacature ziet staan, meld je dan aan!

Planner in Rivierenland

Planner Vacatures

Hieronder zie je alle vacatures voor het beroep planner. Als je niets ziet staan dan zijn er momenteel geen vacatures.

Transportplanner Voltijd/Deeltijd

Blankers-website-logo_V3-002-3

Als transportplanner is het voor jou een uitdaging om chauffeurs en vrachtwagens op een zo efficiënt mogelijke manier in te zetten. Je hebt veelvuldig contact met internationale klanten, vervoerders en chauffeurs. Je maakt samen met je collega’s de transportplanning, instrueert chauffeurs, volgt en verwerkt de voor-administratie van de transportopdrachten en van de in- en verkoopfacturen. [...]

Lijkt jou dit wel wat?

Bedrijven met een planner

Hieronder zie je alle bedrijven waar je als planner aan de slag kunt. Als je niets ziet staan dan zijn er momenteel geen bedrijven waar je als planner kunt werken.

Meld je aan

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app. Vul onderstaand formulier in en wij maken een account voor je aan. Je vindt er alles over werken in de logistiek. Van tips over het vinden van een passende baan, nieuwsberichten over de sector, mooie evenementen tot natuurlijk relevante vacatures. Ook krijg je een contactpersoon aangewezen die jouw vragen kan beantwoorden en je kan doorverwijzen naar de juiste mensen.

Dus heb je interesse in de logistiek? Meld je aan, want bij ons ben je op de juiste plek!