In de logistiek Gelderland
search

Chauffeur internationaal | Wil je werken in de logistiek Rivierenland?

Chauffeur internationaal | Vind hier een overzicht van de leukste vacatures in de logistiek. Meld je aan en vergroot je kansen op werk in de logistiek.

De chauffeur internationaal is de hele week van huis en woont eigenlijk in zijn truck. Het vergt een speciale instelling, veel zelfstandigheid en goed begrip van internationale regels en afspraken tussen landen. Je bent door het thuisfront altijd te volgen, elke wagen heeft een gps-tracker aan boord tegenwoordig. Zo weet je dat je rij- en rusttijden verzekerd zijn, het bedrijf ziet daar net als jijzelf op toe.

Meld je aan voor chauffeur internationaal

Wil jij je oriënteren op werken in een logistieke baan? Dan krijg je van ons, stap voor stap, persoonlijke en digitale begeleiding. Meld je aan op ons digitale platform dan maken wij binnen 3 dagen een afspraak met je voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Opleidingen voor chauffeur internationaal

In de logistiek zijn veel leuke functies, maar wat als je (nog) niet de juiste opleiding hebt? Ontdek hier wat de mogelijkheden zijn om bij die ene leuke functie te komen! In samenwerking met ROC Rivor hebben wij een aantal mooie opleidingen voor je geselecteerd. Bekijk de opleidingen >>

Meld je aan, download de app en activeer je account. Maak je profiel zo compleet mogelijk, dan weten wij welke baan je zoekt en kunnen je helpen. Op je telefoon, het hoeft niet achter de laptop.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor ons online platform & app. Je vindt er alles over werken in de logistiek. Van tips over het vinden van een passende baan, nieuwsberichten over de sector, mooie evenementen tot natuurlijk relevante vacatures. Dus heb je interesse in de logistiek? Meld je aan, want bij ons ben je op de juiste plek!

Schrijf je in voor chauffeur internationaal

Bij veel bedrijven is het mogelijk om interne opleidingen tot chauffeur te volgen. 
Schrijf je in
 en ontdek de mogelijkheden!

Chauffeur internationaal