In de logistiek Gelderland
search

Hbo logistiek opleiding | Wil je werken in de logistiek Rivierenland?

Hbo logistiek opleiding | Vind hier een overzicht van de leukste vacatures in de logistiek. Meld je aan en vergroot je kansen op werk in de logistiek.

Ben je op zoek naar een baan in de transportsector Rivierenland. Logistiek en transport hebben banen te over. En het zijn er veel verschillende: van chauffeur tot medewerker in een koelhuis, van planner van alle ritten en lading tot teamleider in een distributiecentrum. Blijf deze site bezoeken om steeds nieuwe vacatures te vinden van de bij ons platform aangesloten bedrijven in de regio Rivierenland.

Meld je aan voor banen in de transportsector

Wil jij je oriƫnteren op werken in een logistieke baan? Dan krijg je van ons, stap voor stap, persoonlijke en digitale begeleiding. Meld je aan op ons digitale platform dan maken wij binnen 3 dagen een afspraak met je voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Opleidingen in transport en logistiek

In de logistiek zijn veel leuke functies, maar wat als je (nog) niet de juiste opleiding hebt? Ontdek hier wat de mogelijkheden zijn om bij die ene leuke functie te komen! In samenwerking met Logistics Valley Rivierenland hebben wij een aantal mooie opleidingen voor je geselecteerd. Bekijk de opleidingen >>

Meld je aan, download de app en activeer je account. Maak je profiel zo compleet mogelijk, dan weten wij welke baan je zoekt en kunnen je helpen. Op je telefoon, het hoeft niet achter de laptop.

Wil je op de hoogte blijven van Hbo Logistiek opleiding?

Meld je aan voor ons online platform & app. Je vindt er alles over werken in de logistiek. Van tips over het vinden van een passende baan, nieuwsberichten over de sector, mooie evenementen tot natuurlijk relevante vacatures. Dus heb je interesse in de logistiek? Meld je aan, want bij ons ben je op de juiste plek!

Schrijf je in voor hbo opleiding logistiek

Bij veel bedrijven is het mogelijk om hbo-opleidingen in combinatie met je werk te volgen. Logistics Valley Rivierenland geeft zelf een leergang Logistiek Middenkader in samenwerking met de HAN,
Meer info bij de HAN, en ontdek de mogelijkheden!

Hbo Logistiek opleiding