In de logistiek Gelderland
search

Hbo logistiek | Wil je werken in de logistiek Rivierenland?

Hbo logistiek vacature | Vind hier een overzicht van de leukste vacatures in de logistiek. Meld je aan en vergroot je kansen op werk in de logistiek.

Logistieke vacatures vind je op onze website, ook voor hbo-afgestudeerden of studenten die een stageplek zoeken. Er is vraag naar mensen met een hbo-achtergrond in de logistiek. Niet alle werk gaat over het direct regelen van de transporten of laden en lossen van vrachtwagens.

Meld je aan voor banen in de logistiek

Wil jij je oriënteren op werken in een logistieke baan? Dan krijg je van ons, stap voor stap, persoonlijke en digitale begeleiding. Meld je aan op ons digitale platform, activeer je account, dan maken wij binnen 3 dagen een afspraak met je voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Opleidingen voor banen logistiek

In de logistiek zijn veel leuke functies, maar wat als je (nog) niet de juiste opleiding hebt? Ontdek hier wat de mogelijkheden zijn om bij die ene leuke functie te komen! In samenwerking met ROC Rivor en de HAN hebben wij een aantal mooie opleidingen voor je geselecteerd. Bekijk de opleidingen >>

Meld je aan, download de app en activeer je account. Maak je profiel zo compleet mogelijk, dan weten wij welke baan je zoekt en kunnen je helpen. Op je telefoon, het hoeft niet achter de laptop.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor ons online platform & app. Je vindt er alles over werken in de logistiek. Van tips over het vinden van een passende baan, nieuwsberichten over de sector, mooie evenementen tot natuurlijk relevante vacatures. Dus heb je interesse in de logistiek? Meld je aan, want bij ons ben je op de juiste plek!

Schrijf je in voor hbo logistiek vacature

Bij veel bedrijven is het mogelijk om interne opleidingen tot chauffeur te volgen. 
Schrijf je in
 en ontdek de mogelijkheden!