We kunnen je helpen te gaan
werken in de logistiek

Wil jij je oriënteren op werken in een logistieke baan? Dan krijg je van ons, stap voor stap, persoonlijke en digitale begeleiding. Meld je aan op ons digitale platform dan maken wij binnen 3 dagen een afspraak met je voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Het laatste nieuws in de logistiek

Op zoek naar een logistieke opleiding?

In de logistiek zijn veel leuke functies, maar wat als je (nog) niet de juiste opleiding hebt? Ontdek hier wat de mogelijkheden zijn om bij die ene leuke functie te komen! In samenwerking met ROC Rivor en Graafschap College hebben wij een aantal mooie opleidingen voor je geselecteerd. Bekijk de opleidingen >>

Tips

De Logistieke Ladder; alle beroepen en niveau’s op een rijtje

Logistieke beroepen zijn er op alle niveau's en in alle werkrichtingen. Maar wat past bij jou? Een van de werkgevers in Liemers Achterhoek, Seesing Flex, maakte hiervoor de logistieke ladder. https://logistiekeladder.seesingflex.nl/

Vacatures

chauffeur-Blok

Werken in de logistiek
We hebben een heleboel leuke vacatures in ons bestand. Wil jij werken bij één van de bedrijven die op onze site hun vacatures hebben geplaatst?

De digitale coach

Digitale-coach

Solliciteren moeilijk?
Geen probleem, wij begeleiden je graag bij het vinden van jouw ideale baan. Daar hoort soms een brief en CV bij. Onze mensen helpen je hier graag bij.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor ons online platform & app. Je vindt er alles over werken in de logistiek. Van tips over het vinden van een passende baan, nieuwsberichten over de sector, mooie evenementen tot natuurlijk relevante vacatures. Dus heb je interesse in de logistiek? Meld je aan, want bij ons ben je op de juiste plek!

Waarom kies jij voor de logistiek?

Loodsmedewerker

magazijnmederwerke

Als loods/magazijnmedewerker verricht je verschillende werkzaamheden. De werkzaamheden kunnen bestaan uit het laden en lossen van goederen, voorraadtelling en voorraadbeheer, retourzendingen verwerken en de hierbij voorkomende documentatie verwerking.

Supervisor/Teamleider

Teamleider2

KPI’s (key performance indicator, ook wel kengetallen genoemd) bepalen, doelstellingen behalen, mensen aansturen… oftewel het complete logistieke proces binnen een bedrijf verzorgen. Vacatures op dit gebied vragen vaak wel om de nodige ervaring en minimaal hbo-niveau.

Reachtruckchauffeur

Reachtruck

Als reachtruckchauffeur ben jij koning(in) van het magazijn. Met je reachtruck verplaats en stapel je zware goederen, vooral op plekken met weinig manoeuvreerruimte. Je laadt en lost en assisteert bij andere magazijntaken. Je rapporteert aan de warehousemanager.

Top 10 beroepen

We hebben de leukste banen voor je op een rijtje gezet. Wat past het beste bij jou?

Beroepen

Ontdek de bedrijven

Nijmegen, Rivierenland en Liemers-Achterhoek hebben veel mooie bedrijven in de logistieke sector. Hieronder vind je een deel van de bedrijven op een rijtje. Welk bedrijf past bij jou?