Logistiek werk | Wil je werken in de logistiek Liemers-Achterhoek?

Logistiek werk | Vind hier een overzicht van de leukste vacatures in de logistiek Liemers-Achterhoek. Meld je aan en vergroot je kansen op werk in de logistiek.

Logistiek werk Liemers-Achterhoek

Logistiek werk heeft veel gezichten. Je hebt het klassieke distributiecentrum, zoals je dat kent van JCL en Nunner. Of de groothandel van Rensa Family Company of DHL. Maar ook Post NL heeft een ingewikkelde logistieke component, kijk maar naar de sorteercentra in Doetinchem. Zevenaar en Groenlo. In al die bedrijven zijn er tal van verschillende functies. Solliciteer op de vacatures hier. Afstanden tellen tegenwoordig niet meer echt, en de bedrijven die bij In de Logistiek Liemers-Achterhoek zijn aangesloten verwelkomen graag mensen uit de wijde omgeving, dus ook uit Zutphen of Doesburg. Er zijn banen op alle niveaus, vmbo, mbo en hbo.

Ben je op zoek naar een baan in een logistiek bedrijf in Liemers-Achterhoek. Logistiek en transport hebben banen te over. En het zijn er veel verschillende: van chauffeur tot medewerker in een koelhuis, van planner van alle ritten en lading tot teamleider in een distributiecentrum. Blijf deze site bezoeken om steeds nieuwe vacatures te vinden van de bij ons platform aangesloten bedrijven in de regio Liemers-Achterhoek.

Meld je aan voor banen in logistiek werk

Wil jij je oriënteren op werken in een logistieke baan? Dan krijg je van ons, stap voor stap, persoonlijke en digitale begeleiding. Meld je aan op ons digitale platform dan maken wij binnen 3 dagen een afspraak met je voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Opleidingen voor logistiek werk

In logistiek werk zijn veel leuke functies, maar wat als je (nog) niet de juiste opleiding hebt? Ontdek hier wat de mogelijkheden voor opleidingen zijn om bij die ene leuke functie te komen! In samenwerking met Graafschap College hebben wij een aantal mooie opleidingen voor je geselecteerd. Bekijk de opleidingen >>

Meld je aan, download de app en activeer je account. Maak je profiel zo compleet mogelijk, dan weten wij welke baan je zoekt en kunnen je helpen. Op je telefoon, het hoeft niet achter de laptop.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor ons online platform & app. Je vindt er alles over werken in de logistiek. Van tips over het vinden van een passende baan, nieuwsberichten over de sector, mooie evenementen tot natuurlijk relevante vacatures. Dus heb je interesse in de logistiek? Meld je aan, want bij ons ben je op de juiste plek!

Schrijf je in voor logistiek werk

Bij veel bedrijven is het mogelijk om interne opleidingen te volgen. 
Schrijf je in
 en ontdek de mogelijkheden!

banen transport