In de logistiek Gelderland
search

Logistiek werk | Wil je werken in de logistiek Rivierenland?

Logistiek werk | Vind hier een overzicht van de leukste vacatures in de logistiek. Meld je aan en vergroot je kansen op logistiek werk.

Logistiek en transport zijn voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers, kijk voor de nieuwste vacatures in logistiek werk op de website, schrijf je in en activeer je account, dan kunnen wij je via je telefoon verder helpen. Werken in Tiel, omgeving Zaltbommel, Over-Betuwe  of omgeving Culemborg  betekent werken in het hart van de logistieke hotspot Rivierenland, onderdeel van Logistics Valley, die door heel Gelderland richting oosten loopt.

Ben je op zoek naar logistiek werk in de transportsector Rivierenland?. Logistiek en transport hebben banen te over. En het zijn er veel verschillende: van chauffeur tot medewerker in een koelhuis, van planner van alle ritten en lading tot teamleider in een distributiecentrum. Blijf deze site bezoeken om steeds nieuwe vacatures te vinden van de bij ons platform aangesloten bedrijven in de regio Rivierenland.

Meld je aan voor logistiek werk

Wil jij je oriënteren op werken in een logistieke baan? Dan krijg je van ons, stap voor stap, persoonlijke en digitale begeleiding. Meld je aan op ons digitale platform dan maken wij binnen 3 dagen een afspraak met je voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Opleidingen voor logistiek werk

In de logistiek zijn veel leuke functies, maar wat als je (nog) niet de juiste opleiding hebt? Ontdek hier wat de mogelijkheden zijn om bij die ene leuke functie te komen! In samenwerking met ROC Rivor hebben wij een aantal mooie opleidingen voor je geselecteerd. Bekijk de opleidingen >>

Meld je aan, download de app en activeer je account. Maak je profiel zo compleet mogelijk, dan weten wij welke baan je zoekt en kunnen je helpen. Op je telefoon, het hoeft niet achter de laptop.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor ons online platform & app. Je vindt er alles over werken in de logistiek. Van tips over het vinden van een passende baan, nieuwsberichten over de sector, mooie evenementen tot natuurlijk relevante vacatures. Dus heb je interesse in de logistiek? Meld je aan, want bij ons ben je op de juiste plek!

Schrijf je in voor logistiek werk

Bij veel bedrijven is het mogelijk om interne opleidingen tot chauffeur te volgen. 
Schrijf je in
 en ontdek de mogelijkheden!