In de logistiek Gelderland
search

Boostlogix (hoofdvestiging in Tilburg) is een logistiek implementatie- en adviesbureau op het gebied van operatie, kwaliteit en ICT in transport & warehousing en daarnaast gespecialiseerd in het trainen en coachen van transportplanners.

Om aan een steeds veeleisender wordende functie van transportplanner te kunnen voldoen heeft Boostlogix een compleet transportplanner opleiding programma ontwikkeld. Vandaag de dag wordt steeds meer verwacht van transportplanners. Het gebruik van nieuwe tools, zoals geavanceerde planningssoftware, business intelligence dashboards en continue communicatie met stakeholders.

Een andere manier van werken: supply chain denken, sterk wisselende klantvragen en de behoefte om meer gestructureerd te plannen. En een bredere rol binnen de organisatie, waarbij de planners actief bijdragen aan proces- en resultaatverbetering. Een transportplanner opleiding programma dat volledig toegespitst is op de praktijk, de toekomst en op uw onderneming.

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke opleiding en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Boostlogix

Nieuwlandstraat 48
5038 SP, Tilburg

Opleidingen

Je ziet hier alle opleidingen van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen opleidingen.

Basisopleiding planner wegtransport Boostlogix

logo Boostlogix

De opleiding Planner Wegtransport Basis is een korte opleiding met slechts 8 lesdagen. Een ideale opleiding voor zijinstromers en statushouders met minimaal mbo-3 niveau. Er is immers een grote behoefte in de markt aan planners. Boostlogix en Advance hebben deze opleiding samen ontwikkeld. De Provincie Noord-Brabant heeft de ontwikkeling hiervan financieel ondersteund. Aanleiding voor het [...]

Lijkt jou dit wel wat?