In de logistiek Gelderland
search

Hbo logistiek aan de HAN

De HAN bestaat uit 14 academies met opleidingen, onderzoek en advies. Daarnaast is er een Centrale staf, die beleid maakt en adviseert. De Services bundelen alle ondersteunende diensten aan HAN-medewerkers en studenten.

Een van de opleidingen is de hbo logistiek, die je in voltijd, deeltijd of duaal kunt volgen. En er is een verkorte opleiding, van twee jaar, de associate degree.

Na de opleiding Logistics Management ben je een logistiek specialist. Je overziet het hele logistieke proces. Van inkoop van grondstoffen en materialen tot het afleveren van het product bij de klant. En je houdt alle informatie- en geldstromen in de gaten.

Met hbo logistiek kun je overal terecht: van midden- en kleinbedrijven tot grote internationale industriële of dienstverlenende bedrijven. Maar ook in de non-profit, zorg en bij overheden is werk genoeg. Dit zijn de beroepen:

  • Inkoper

Inkopers werken op veel verschillende plekken: van winkelketens tot ziekenhuizen. En ze regelen van alles: van leverancierselectie, inkoop materialen, prijsonderhandelingen, kostenreductie tot aanbestedingen bij gemeenten.

  • Supply chain manager

Je overziet de hele productieketen bij een distributiecentrum of een productiebedrijf en kijkt waar de logistiek beter én goedkoper kan.

  • Supply chain planner

Je regelt dat inkopen, voorraden op orde zijn en producten op tijd en efficiënt worden geleverd.

  • Productieplanner

Je zorgt met je strakke planning er voor dat grondstoffen, halffabricaten en eindproducten op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Dit is met name van toepassing bij productiebedrijven zoals in de auto-industrie of voedingsmiddelen industrie.

  • Kwaliteitsmanager

In de voedingsmiddelenindustrie heb je genoeg logistieke uitdagingen. Je signaleert en adviseert hoe de kwaliteitseisen in de foodsector gehaald en verbeterd kunnen worden.

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke opleiding en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Han campus Arnhem

Ruitenberglaan 31

6826 CC Arnhem

Han campus Nijmegen

Kapittelweg 33

6525 EN Nijmegen

Opleidingen

Je ziet hier alle opleidingen van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen opleidingen.