In de logistiek Gelderland
search

Stichting Lezen en Schrijven helpt

Wij zetten ons ervoor in dat iedereen kan lezen, schrijven, rekenen en omgaan met een computer of smartphone. Er zijn cursussen computeren, geldzaken, lezen, schrijven en online formulieren invullen. Op deze link vind je er nog meer. Vul alles in, dan word je gebeld.

https://www.lezenenschrijven.nl/ik-wil-leren

Je kunt ook gratis bellen: 0800 – 023 44 44

Doel van de stichting is een toegankelijk lesaanbod voor volwassenen bevorderen op het gebied van taal, rekenen en digitale vaardigheden. Met voldoende formeel (op school) en non-formeel (bijvoorbeeld met een maatje) lesaanbod van goede kwaliteit, dat aansluit op wat iedereen nodig heeft.

Verder bieden we steun aan werkgevers om aan de slag te gaan met laaggeletterdheid. Zodat werknemers op de werkvloer kunnen werken aan hun basisvaardigheden.

Taalverkenner bedrijven

De Taalverkenner is een instrument waarmee bedrijven op een snelle en eenvoudige manier mensen op het spoor kunnen komen die moeite hebben met lezen.

De Taalverkenner bestaat uit een korte leestekst op papier en zes vragen. De screening duurt zes minuten.

De Taalverkenner geeft een indicatie van laaggeletterdheid en geeft aanleiding om een gesprek over basisvaardigheden te beginnen. Om daarna een deelnemer door te verwijzen naar een vervolg(taal)traject zoals stichting Lezen en Schrijven dat biedt.

Meer informatie op www.lezenenschrijven.nl

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke opleiding en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Stichting Lezen en Schrijven

070 – 302 26 60

Opleidingen

Je ziet hier alle opleidingen van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen opleidingen.