In de logistiek Gelderland
search

Transportopleider: partner in leren en ontwikkelen

Transportopleider.nl maakt persoonlijke ontwikkeling mogelijk voor medewerkers in transport, logistiek en vervoer. Om zo een bijdrage leveren aan de toekomst van bedrijven en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Hoe? Met door ons ontwikkelde trainingen, opleidingen, assessments en innovatieve leeroplossingen. Wij geloven erin dat mensen zichzelf hun hele leven blijven ontwikkelen. Door ontwikkeling de juiste aandacht te geven kun je nóg meer bereiken. Daarom geven we samen met bedrijven vorm aan leren en ontwikkelen binnen organisaties. Om van daar uit invulling te geven aan de wensen en behoeften die daarbij horen met behulp van een uitgebreid aanbod aan assessments, opleidingen en trainingen.

De sector vraagt om duurzame leeroplossingen en om een constante afstemming met de praktijk. Binnen ons eigen kenniscentrum zijn learning & development-specialisten dan ook continu bezig om interventies en lesmateriaal te ontwikkelen.

Wij bieden maatwerktrajecten, standaard trainingen en opleidingen en bieden tevens assessments voor de toetsing en waardering van (vak)mensen.

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke opleiding en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Transportopleider

Schijfstraat 8

5061 KB

Oisterwijk

Opleidingen

Je ziet hier alle opleidingen van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen opleidingen.

Code 95: aansluiten op de praktijk

logo Transportopleider

Een begrip in transport en logistiek: alle chauffeurs dienen in het bezit te zijn van een Code 95 kwalificatie om de weg op te mogen. Code 95 wordt vaak gezien als een verplichting. Begrijpelijk wanneer de lesstof onvoldoende aansluit bij de praktijk. Transportopleider kiest een andere route! Transportopleider ontwikkelt Code 95 programma’s die uitgaan van [...]

Lijkt jou dit wel wat?