In de logistiek Gelderland
search

Van Kraaij Educatie

Persoonlijke partner in jouw ontwikkeling

Van Kraaij Educatie in Druten ondersteunt personen en organisaties in het realiseren van hun ambities. Dit doen we door je kennis en vaardigheden te ontwikkelen, zodat je kunt worden wie je wilt zijn. Met onze persoonlijke studiebegeleiding, coaching, cursussen en trainingen stimuleren we je het beste uit jezelf of je organisatie te halen. We willen het verschil maken en concrete resultaten bereiken.

Dit kunnen we alleen doen met duurzame relaties met onze leerlingen, cursisten, klanten, trainers, docenten en coaches. Onze medewerkers onderscheiden zich in een persoonlijke en servicegerichte samenwerking met onze klanten. Hierbij worden zij ondersteund door een efficiënt en veilig IT-platform.

Van Kraaij Educatie biedt opleidingen en trainingen voor de techniek, agrarische sector, in talen, business, horeaca of retail, indien gewenst bij een bedrijf zelf in huis. De start van het bedrijf ligt in de studiebegeleiding, een onderdeel dat nog steeds bloeit.

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke opleiding en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Van Kraaij Educatie

Van Heemstraweg 53
6651 KH Druten

0487-745003

info@vankraaijeducatie.nl

Opleidingen

Je ziet hier alle opleidingen van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen opleidingen.

Businesstrainingen

Van Kraaij logo BEW

Businesstrainingen als onderdeel van jouw professionele ontwikkeling bij Van Kraaij Educatie in Druten. We hebben onder meer in ons aanbod: Lean: maximale waarde en zo min mogelijk verspilling (E-learning) Verandermanagement: krijg grip op veranderprocessen Prestatiemanagement en KPI’s Breng je klantreis in kaart E-learning De trend waarbij onderwijs steeds meer wordt gedigitaliseerd, is in een stroomversnelling [...]

Lijkt jou dit wel wat?

Digitale vaardigheden

Van Kraaij logo BEW

Digitale vaardigheden en professionele ontwikkeling – GRATIS dankzij de subsidie NL Leert Door!: Cursus Microsoft Office 365 Basiscursus Excel Basiscursus Excel (E-learning) Basiscursus Word Basiscursus Word (E-learning) Vervolgcursus Excel Basiscursus Microsoft Teams Microsoft Word voor gevorderden LinkedIn voor branding, marketing, sales en communicatie Meer kansen met een krachtig en aantrekkelijk LinkedIn profiel (E-learning) Basiscursus Instagram [...]

Lijkt jou dit wel wat?