Solliciteren Doetinchem | Wil je werken in de logistiek Liemers-Achterhoek?

Solliciteren Doetinchem | Vind hier een overzicht van de leukste vacatures in de logistiek. Meld je aan en vergroot je kansen op werk in de logistiek.

Solliciteren Doetinchem voor een baan in de transportsector Liemers-Achterhoek. Logistiek en transport hebben banen te over. En het zijn er veel verschillende: van chauffeur tot medewerker in een koelhuis, van planner van alle ritten en lading tot teamleider in een distributiecentrum. Blijf deze site bezoeken om steeds nieuwe vacatures te vinden van de bij ons platform aangesloten bedrijven in de regio Liemers-Achterhoek.

Solliciteren Doetinchem voor banen in de transportsector en de logistiek|

Wil jij je oriënteren op werken in een logistieke baan? Dan krijg je van ons, stap voor stap, persoonlijke en digitale begeleiding. Meld je aan op ons digitale platform dan maken wij binnen 3 dagen een afspraak met je voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Opleidingen voor banen en solliciteren in logistiek en transport

In de logistiek zijn veel leuke functies, maar wat als je (nog) niet de juiste opleiding hebt? Ontdek hier wat de mogelijkheden zijn om bij die ene leuke functie te komen! In samenwerking met Graafschap College en HAN hebben wij een aantal mooie opleidingen voor je geselecteerd. Bekijk de opleidingen >>

Meld je aan, download de app en activeer je account. Maak je profiel zo compleet mogelijk, dan weten wij welke baan je zoekt en kunnen je helpen. Op je telefoon, het hoeft niet achter de laptop.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor ons online platform & app. Je vindt er alles over werken in de logistiek. Van tips over het vinden van een passende baan, nieuwsberichten over de sector, mooie evenementen tot natuurlijk relevante vacatures. Dus heb je interesse in de logistiek? Meld je aan, want bij ons ben je op de juiste plek!

Schrijf je in voor banen in logistiek en transport

Bij veel bedrijven is het mogelijk om interne opleidingen tot chauffeur of heftruckchauffeur te volgen. 
Schrijf je in
 en ontdek de mogelijkheden!